Bestyrelsen
Formål
Vedtægter
Referater
Artikler
 


SOLDAG, den 6. maj 2006
kl. 10-14 på Brønshøj Torv, København.

SOLDAGEN skal inspirere til at tænke på solen som en fantastisk energikilde for alle – både til leg og til alvor. På Brønshøj Torv vil der være en række stande med inspiration til at se nærmere på solens energi, f.eks. udstilling af solpaneler, der kan producere strøm til huset, til bilen og til båden, og visning af byggeri, hvor solen er en integreret del af bygningernes opvarmning.

SOLDAGEN er en blanding af aktiviteter med solen som omdrejningspunkt for børn og voksne, for uvidende og for nørder. På Brønshøj Torv er der f.eks. solracerbil-løb, konkurrence om de sejeste apparater, der er drevet af solenergi, fremvisning af ”soltracker”, der følger solens energiudladning, samt den soldrevne græsslåmaskine.

Ved alle standene er der personer, der kan fortælle meget mere om deres respektive udstilling.

SOLDAGEN har som mål at inspirere til at gøre noget konkret for at anvende den åbenbare energikilde. På Brønshøj Torv vil du bl.a. kunne få information om at etablere dit eget solanlæg – både for parcelhus og større etagebyggeri – få økonomisk rådgivning fra lokale banker om finansiering, få mulighed for at købe Solstrøm på Solbørsen hos Københavns Energi og kunne købe/reservere solcelleandele i Københavns Solcellelaug.

SOLDAGENs arrangører repræsenterer offentlige og private aktører, der vil afstikke nogle mulige veje at gå for at få udbredt solenergien i Danmark.

Arrangørerne er
Københavns Solcellelaug I/S – www.solcellelauget.dk - Erik Christiansen erik.christiansen@ebo.dk
Brønshøj Museum – Lars Cramer-Petersen - lacram@kff.kk.dk
Københavns Kommune – www.kk.dk - Morten Marstal - momars@kff.kk.dk - Jonny Nielsen - jniels@kff.kk.dk - Sabrina Moesby - samoes@kff.kk.dk
Energitjenesten – Jens Larsen – jens@kmek.dk
Københavns Energi – www.ke.dk – Thomas Brændgaard – tbn@ke.dk - Tine Byskov Søndergaard – tbs@ke.dk
Solar City Copenhagen – www.solarcity.dk - Karin Kappel - kakapp@mff.kk.dk
Dansk Solcenter på Teknologisk Institut – www.solenergi.dk - Søren Poulsen - soren.poulsen@teknologisk.dk
Cenergia – www.cenergia.dk - Peder Vejsig Pedersen – pvp@cenergia.dk
GAIA SOLAR – www.gaiasolar.dk - Dennis Aarø - da@gaiasolar.dk

.